trešdiena, 2009. gada 4. februāris

Krīze ir, bet nav tik traki.

Tā tad, dārgo ViA student, tev rīt nav citu iespēju, kā pavadīt šīs ceturtdienas vakaru lieliskajā ā-koju ballītē (aptuveni 5 februārī, aptuveni nedaudz pēc 21.00 sākam), kas atzīmēs (lasīt: aplaistīs bēdas lielos alko plūdos) mācību atsākšanos.

Kopš 2009. gads ir nacionālais krīzes gads, tad mēs arī ieviešam taupības režīmu. Un tieši uz apģērbu pozīciju, jo ballītes tēma ir "Karību salas", tad nu lūdzu TAUPĪSIM UZ APĢĒRBU: JO MAZĀK JO LABĀK, JO KRĀSAINĀK, JO LABĀK.

Tā baumo ka būšot dažādas saulainas un netik saulainas aktivitātes: ā koju limbo čempionāta otrais posms (atceraties pirmo, es arī tikai daļēji), peldkostīmu konkurss, tiks noteikti uzvarētāji nominācijas:
  • Pasākuma Ruma Pavēlnieks
  • Mis Dievidjūra un Misters Pēc Noklusējuma
  • Sandas Džeks Sperrovs, Specbalva no Sandas
  • Dārgumu Lādīte.
  • Tematisko ballīšu veterāns
Paturpinot par baumu tēmu, tad runā ka ballīte būšot organizēta divās telpās: main room(kaut kas jestrāks un 100% pozitīvs(nebūtu slikti, ka kāds izlīdzētos ar ūdenspīpju tabakām, cēlu mērķu vadīti, bet tas nav obligāti)) un chillout room (tur valdīšot patiešām lēni ritmi, dūmi no ūdenspīpēm un cigāriem). Kā arī tiks atskaņotas Ā-koju mūzikas topa karstākās 2008 ballīšu un citu saviesīgu pasēdēšanu dziesmas. Varēs dziedāt līdzi.

Apsolam, būs very nice.

2 komentāri: