ceturtdiena, 2014. gada 13. februāris

Saieta vakars @ A kojas

Lēdijas un džentelmeņi!
Nemanot, ar izšautas lodes ātrumu ir ieradies februāris, kas liek mūsu sirdīm notrīsēt. Jā, ir sācies jauns studiju semestris, jauni izaicinājumi akadēmiskajā virtuvē, jaunas apņemšanās darbus sākt laicīgi un bez sevis mocīšanas. Ja tie ir tavu mērķu sarakstā, tad lai tev veicas un tev noteikti izdosies. Taču, lai sekmīgi īstenotu studiju procesu, tev arī pienācīgi jāatpūšas. Tieši tāpēc nākas atsaukties uz iepriekš publicēto rakstu par sociālā kapitāla celšanu savu draugu, kursa biedru, kaimiņu vidū. Tieši tā! Kārtīgam atspērienam pirms akadēmiskajiem maratoniem un pusmaratoniem ir vajadzīga, tā teikt, iedvesma.
Tāpēc A koju 4.stāva foajē šo piektdien, 14.februārī, Valentīndienā, dienu pirms Cukurballes 22.00 pievienojies tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka JĀSVIN! Kā reiz populāra ēdienu raidījuma vadītājs ir teicis: „Būtu baigi labi, ja mēs vairāk sēdētu pie galda un vienkārši ēstu un nedarītu muļķības.”

Tāpēc, lai vieglāk būtu sadzert ar kaimiņu, būs kopgalds. Lai nedarītu muļķības būs mūzika, kādam jautram dancim divatā vai pa trim. Un, lai tev nerastos aizbildinājumi, ka vēlies palikt istabā un skatīties bezgalīgo stāstu par mirstošo Džeku un Rozu, mēs uzliksim šo fenomenālo, depresīvo stāstu uz lielā ekrāna. Tāpēc nedzer istabā – izej no tās.


 Lai tev negadītos, kā šim neapdomīgajam studentam, iesakām pievienoties šim pasākumam, A koju 4.stāva foajē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru