pirmdiena, 2011. gada 5. septembris

Mehu party


Saprotot, ka Akojās ballītes ir krietni par maz, ir jātaisa atkal ballīte. Ballīte svētdienā bija kaut kas jauns (nu lab īstenībā jau koju ikdiena) un spēcīgs. Kārtējo reizi pierādijām ka esam labākie. Daudziem nākamāj rītā gan bija neizpratne kā var tā dzert svētdienā, jo ja mūsu kardināls Pujats to padzirdētu, tad pār mums nāktu grēku plūdi! Bet ko nu par to, mums tak godīgi sakot vienalga.

Daudzi jaunie koju biedri jautās, kas ir tas Mehu. Atbilde ir pavisam vienkārša - tas ir viens no garšīgākajiem un jaudīgākajiem dzērieniem. Un tas nebūs melots jo sastāvdaļas ir tieši tās ko mēs visi patērējam ikdienā...nu vismaz daži noteikti! Kokteilis ir pavisam vienkāršs. Viss kas nepieciešams ir 2-3 aliņi, šņabis (lai cik arī būtu nekad nebūs par maz, bet uz diviem cilvēkiem ar 0.5 vajadzētu pietikt), 2l cola uuuuuun protams 0.2l glāzīte. Izklausās briesmīgi? Nope...nav pat tuvu, bet jāsaka godīgi - daudz nevajag. Tam visam vēl apakšā ir neliela tradīcija kā to iztukšot, bet tas jau ir stāsts kurš jādzird pašam uz vietas.

Tātad sapērkam sastāvdaļas, uzfrišinamies un tiekamies 5. stāva lielajā virtuvītē 8. septembrī 22.00!!!

P.S. Ja nu tomēr uzskatat ka šis burvelīgais kokteilis nav priekš jums, nebaidaties - ņemat Hektorus, 3 graudniekus, divārus vai vēl sazin ko! Balīte būs tā vai tā!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru