ceturtdiena, 2011. gada 1. septembris

Aizvadīto dienu pērles

Sveiks,student!

Iesākumā atļaušos apsveikt visus kolēģus 1. septembrī.

Dažiem (ne SZF studentiem, tiesa, tikai 1. kursiem) liksies, ka skola vēl nav pat sākusies,bet jau ir parādījušās kaut kādas izteikumu pērles no studentu puses, kaut gan tam tā nevajadzētu būt. Par to ir atbildīgas SZF ievadstudijas.

Tātad, pirmā pērle radās pat vēl ne ievadstudijās, bet pirmajā koju socializēšanās vakarā. Varonis, kas izteica šo frāzi, protams, ir neviens cits kā tikai Cimzes kungs. Jūs gan jau gribēsiet zināt šo frāzi. Tātad, citēju: "Es daudz saprotu no sieviešu modes!" Šo teicienu jūs kādu turpmāko laiku dzirdēsiet no pāris SZF krustvecākiem un random studentiem, kas bija ievadstudijās.

Otrā frāze skan sekojoši: "Tā kā Ozoliņš pirmajā kursā". Šī frāze radās ievadstudiju pirmajā dienā, brīvā laika plānošanas semināra laikā. Radās šis teiciens tā, ka uzdevumā bija minēts studenta apraksts, kas ļoti atbilda Edgara O. pirmā kursa raksturojumam.

Trešo frāzi radīja pol1 students (piedodiet,viņa vārdu neatceros) iepazīšanās etīdes laikā. Frāze skan tā: "Divas mašīnas, pieci kaķi, saulaina diena" un tā ^_^. Šajā teicienā nav nekādas jēgas un pamata.

Ceturtā frāze radās brīdī, kad Jānim C. (jeb S.) bija uzdevums pacelt no dušas vienu leģendām apvītu priekšmetu. Tā nu radās teiciens "Katram savas ziepes ceļamas". Šo frāzi turpmāk lietot aizstājot, katram savs vezums (vai krusts) nesams. Tomēr ziepes pacelt dušā ir daudz riskantāk un adrenalīnu uzdzenošāk.

Protams, bija vēl tādi teicieni kā "jebviens" un "jā, dari tā vēl un sauc mani vārdā". Un iepriekšējās frāzes ir pielietojamas gandrīz visās dzīves nepiemērotākajās situācijās, tā pat kā kīnings. Un visus šos teicienus jūs dzirdēsiet no studentiem vismaz tuvākajā laikā tiešām. Kā sacīt jāsaka, līdz nākamajai tendencei.

Tad nu izbaudiet šo pirmo septembri!!!
Priekā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru