trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Prognozes par pirmīšiem

Hey, lielais draudziņ!

Šogad aizsāksim jaunu tradīciju - pēc aptaujām apkoposim rezultātus un iemetīsim rakstu šeit.

Tātad šī aptauja bija par to, kādi tad mums šogad būs pirmīši. Protams, reāli cik viņi ballēs, cik viņi dzers, cik viņi socializēsies, cik viņi būs augstskolas patrioti redzēsim tikai vēlāk, tomēr kaut kādas jausmas ir jūtamas.

Rezultāti bija:

Awesome
17 (14%)
50/50
11 (9%)
Fail
9 (7%)
Dainīts šogad studēs?
35 (30%)
Pirmkursnieces būs labas
19 (16%)
Galvenais lai dzer un ballē
25 (21%)

Secinājumi:
1. Laiks skrien kā stirnas, studenti mainās (pat Breds vairs nav students (!!!!!)), bet mums ir viena nemainīga vērtība - Dainītis. Gandrīz trešdaļa cilvēku cilvēku balso par viņu. Viņš tomēr ir visu svēto svētais.

2. Otrajā vietā ir vecajo cerības jeb tas, ka jaunie dzers un ballēs. Mēs gribam jauniņos, kas turpinās mūsu tradīcijas un neatties visu gadu no ballītēm.

3. Tas, ka trešajā vietā ir variants par pirmkursniecēm, liecina tikai par to, ka tiešām pirmkursnieces ieņem ļoti nozīmīgu lomu vecajo prātos uzsākot jauno mācību gadu. Jūs būsiet pieprasītas. Mēs ceram uz lielu potenciālu.

4. Par izvēli "awesome" tiešām uznāk smiekli, vai tiešām pirmīšiem ir tik mazs... "ego", ka tā ir tikai 4. populārākā atbilde? Es (kā pirmītis) būtu atradis variantus, lai viens pats nobalsotu 100x. Ļoti ceru, ka nebūs FAIL. Pirmīši, viss ir Jūsu pašu aknās, ui t.i. rokās.

Nu tad tiekamies un tad daramies!

Priekā un tiekamies kāju rallijā un ne tikai!

P.S. Tas ir Dainītis!!!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru