piektdiena, 2010. gada 17. septembris

Mums ir nu jau DIVI gadiņi


















Ja mazulis divu gadu vecumā nerunā, tad vecāki parasti sāk uztraukties. Bet nu mūsu gadījumā tas nedraud, jo šis pasākums jau no pirmās dzimšanas dienas un posta vienmēr ir skaļi un skaidri aicinājis studentus atpūsties, socializēties un to darīt labākajās ViA studentu tradīcijās.
Nu jau ir pagājuši divi gadi, kopš vecbiedrs Ēriks A. veica leģendāro postu par "dzimšanas faktu". Es domāju, ka šie gadi ir bijuši diez gan veiksmīgi, jo mēs esam spējuši pulcēt milzīgus studentu pulkus, lai lasītu mūsu materiālu, lai ballētos un iegūtu draugus. Mēs esam spējuši dod patiesu studentu dzīves uzlabošanā. Kā arī sevi izklaidējuši (nu ne jau tā, kā jūs domājiet) rakstot šo materiālu. Kas mūs arī ļoti priecē.
Lai arī Jūs dārgie lasītāji noteikti teiksiet, ka mēs pēdējā laikā esam palaidušies slinkumā un nerakstam. Bet kā lai saka ir savi pacēlumi un kritumi, tāpēc lūgšu Jūs, ja ir vēlēšanās, tad variet pievienoties mums.
Ko mēs esam labu pēdējā gada laikā sadarījuši? Radījuši tradīcijas, ar ko mēs varam lepties: Zelta Paļa meklējumi (kas bija tieši pirms gada), Oktoberfests nu jau ir must have pasākums ViA, dzimšanas dienas ir jāsvin vienu dienu pirms, dzimšanas dienā un vienu pēc. Pirms augstkolas ballēm ir skaļi jāatskaņo A-team theme, kā arī izkliegti tvīti ruporā sasniedz daudz vairāk, nekā tie izteikti  tviterī. Ir jāaizmieg laivu rallijā "baļķa pozā" tb tevi biedri nes uz telti un tu apgalvo: "Es esmu baļķītis!"
Ir jāizbauda studenta dzīve, jo vairāk tā nekad nebūs, to mēs vienmēr esam centušies panākt caur saviem postiem, tvītiem, skaļo uzvedību, bet kā mums tas ir izdevies, par to jums pašiem spriest, Dārgie lasītāji.


P.S. Meklējam autorus, piesakieties šeit.

2 komentāri:

  1. Visu cieņu Ērikam par neskaitāmu tradīciju aizsākšanu un stiprinašanu!

    AtbildētDzēst
  2. Tradīcijas ir viena jauka lieta, un prieks ka A kojas to nekad neaizmirst :)

    AtbildētDzēst