svētdiena, 2010. gada 15. augusts

Kā sagatavoties Ākoju pirmajam septembrim?

Šogad pirmā septembra ballīte solās būt grandioza, tā vismaz kuluāros baumo. Tāpēc lai tu nesagurtu par agru un nezaudētu možumu pirms laika Ākoju radošā komanda dos dažus padomus, kā padarīt vakaru lielisku. Visa pamatā ir trenniņš, ne jau velti vidējais aritmētiskais ākoju iedzīvotājs spēj kustēties tik pat ātri kā Useins Bolts veicot distanci ākojas - Tornis - Torņa laimes plaukti - Torņa kase - ākojas, nepilnās 3 minūtēs, tieši 5 minūtes pirms 22.00. Kā arī vesture tomēr ir pilna ar gadījumiem, kuri ir beigušies netik veiksmīgi netrennējoties, kaut vai ziņotājs, kurš nomira pēc skrējiena, lai paziņotu par uzvaru Maratonas kaujā vai arī nesenāks gadījums, kad Ērglis nomira uz galda pēc zelta pāļa pārgājiena, jo nespēja izturēt fizisko slodzi.


Ieteikumi vecbiedriem. 

Sāciet laicīgi, lai variet atgūt formu un nekrītiet kaunā pirmkursnieku acīs, lai var parādīt kurš ir vecākais un gudrākais. Ja pa vasaru ir aizmirsta Hektora garša, noteikti iemēģiniet katru vakaru pa maziņajam 0.5, lai var izjust garšu. Ieteicams izveidot trenniņnometni kaut kur, lai atgūtu lielisko saspēli saliešanas spēlē. Bruņojietes ar dažādiem psihodēliskiem gadžetiem ar ko baidīt vecākus, kuri atbraukuši pavadīt savas atvases lielajā dzīvē. Der gan feju spārniņi, gan arī vienkārši briesmīgi piekrauta istaba ar tukšajām pudelēm vai arī atlūzis Ērglis foajē.

Ieteikumi jaunajiem censoņiem a.k.a pirmkursniekiem.
Atcerieties, šis ir jūsu patstāvīgās dzīves pirmsākums un ja sad*****i to, tad nekas labs nesanāks. Tāpēc lai iegutū draugus, tev pilnīgi noteikti vecbiedri ir jāuzcienā ar ugunsdziru, jāsapīpē miera pīpe (tb cigaretes, ko vecbiedri atstreļī tev) ar vecbiedriem. Kā arī noteikti jāiesaistās sabiedriskajās aktivitātēs ko rīko vecbiedri, tb tautā populāru dziesmu aurošana (kaut gan nevienam nesanāk un neskan) līdz agram rītam 5ktā stāva virtuvē un/vai uz balkona, ceļa zīmju iegūšana no tuvējiem ceļa remonta darbiem (nē tie nebijām mēs), savu kursa biedreņu iepazīstināšana ar vecbiedriem un kopējā alko iegūšanā, tad kad viss savējais ir beidzies.

Ieteikumi pirmkursniecēm
Tā kā jūs esiet lielākais notikums katru gadu daudzu vecbiedru dzīvē, tad pilnīgi noteikti, pat obligāti jums ir jāpiedālās visās aktivitātēs, kas saistītas ar socializēšanos ar ākoju vecbiedriem. Tas sevī ietver jaunu saišu veidošanu ar studentisko matēriju. Nebaidieties, neviens jums nekodīs un neko sliktu nedarīs, vienkārši piedalieties sociālajā mūsu sociālajā dzīvē. Sajūsma garantēta. 

Ieteikumi administrācijai.
Iespējams ka kaut kas salūzīs, jo tas tač ir normāli un trokšņu līmenis ir tkkai šķietams, kā arī kaimiņi ir tikai kasīgi un viņu sūdzības pilnīgi noteikti nav jāņem vērā

4 komentāri:

  1. Esmu oficiāli iesācis treniņnometni jau kopš aizpagājušās ceturtdienas - organisms brīžiem protestē slodzēm, bet kopumā izskatās cerīgi, lai neatplīstu foajē (ko gan vēl nekad neesmu izdarījis, Orlov) un izturētu arī zelta pāļa meklējumus līdz galam. Pēdējā nopietnā pārbaude pirms skolas sākuma, tiks aizvadīts augusta pēdējā nedēļas nogalē kaut kur Kurzemes vidienē - ekspēdīcijā "Saldus meklējumos", tad arī varēs novērtēt manu gatavību.
    Priekā!

    AtbildētDzēst
  2. Es jau nesaku, ka tu esi aizmidzis, bet kas zin

    AtbildētDzēst
  3. Sākot ar rītdienu atgūšu spēkus no Mehu Guru iedvesmas avotiem aktīvā 4 dienu darbībā (lūgums nezvanīt, lai neiztraucējas mana čakra) :D

    AtbildētDzēst
  4. Varu paziņot, ka officiālā trenniņnometne ir aizsākusies visai spēcīgi. Tika atgūts iekavētais pateicoties ViA vecbiedram Bredam.

    AtbildētDzēst