trešdiena, 2010. gada 21. jūlijs

1.septembris

Ir jāsāk laicīgi gatavoties lieliem notikumiem, daudziem no mums šis pirmais septembris būs savādāks nekā citi, jo tas būs jaunu lietu sākums, visbiežāk jau akadēmisko. Bet varbūt arī kā cita. 
Tāpēc ir jāsāk grandiozi, pagaišogad ākoju viesmīlīgās telpas sasniedza maksimālo ietilpību, tāpēc šogad ir jādomā kaut kas cits. Tāpēc R/A Ākojas šogad 1.mā septembra ballīti izvietos klubā SCOPE, kas atrodas T/C Valleta pagrabā un izceļās ar savu īpaši draudzīgo attieksmi pret studentiem, jo ieeja būt TIKAI ViA studentiem un BEZ MAKSAS, kā arī bāra cenas ir pārsteidzošas (labākajā nozīmē). 
Tāpēc gaidīsim Jūs 1.septembrī, no 23.00 klubā SCOPE, uz grandiozāko ĀKOJU Pirmā Septembra ballīti līdz šim. 
Organizātori pašlaik strādā, lai muzikālais noformējums būtu very nice, kā arī mēs spētu pārsteigt studentus ar dažādām lietām, kas nav bijušas līdz šim.

Tāpēc seko jaunumiem www.akojas.tk un www.twitter.com/akojas

9 komentāri:

  1. ouuu jaaa,
    R/A Ākojas - lai izdodas, es jau gaidu lielisko KABOOM.! :))

    AtbildētDzēst
  2. Lieki piebilst, ka gatavojam dažādus pārsteigumus studentiem, lai vakars būtu vēl lieliskāks

    AtbildētDzēst
  3. Jūs mākat likt gribēt, lai vasara ātrāk beidzas! :D

    AtbildētDzēst
  4. klau, bet kā ir ar absolventiem? :)

    AtbildētDzēst
  5. Shito miskasti jau nu tieshaam nav vajadziibas apmekleet. Publika apmeeram ir kaa putnos, tikai jaunaaka. Ja tur tikai studenti ir un nav klasiskie netiirie, tad veel var ierasties gan jau. Nepaarmetu pasaakuma organizeetaajiem neko, cerams, ka buus ok, bet iestaade ir vnk atbaidosha un bez naakotnes.

    AtbildētDzēst
  6. Visur, kur ballējas ViA studenti, notiek lieliskas ballītes.
    Šis klubs izvēlēts tāpēc, ka kojas vairs tik daudz cilvēkus kā gadu iepriekš nespēj panest un ir vajadzīgas telpas. un šis klubs mums nāca pretī - ballīte tikai ViA studentiem.
    Mums būs lieliski dīdžeji, lieliska sabiedrība un lieliska atmosfēra

    AtbildētDzēst