pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Kur ballēt šonedēļ? Vol. 2 Bet šoreiz tā īsi īsi

 Kopš pagaišās nedēļas mums ir jauna un skaista tradīcija, jau nedēļas sākumā apskatīt, kas notiksies šonedēļ Valmierā. Protams, ja jau iesākts, tad arī jāturpina.
Nu labi, iztiksim bez gariem ievadiem un ķersimies pie lietas.

Ākojas.
Ir jūtama dzīvības atgriešanās šajā lieliskajā iestādījumā, par to gan var vairāk pateikties mācību gada atsākšanās faktam, nevis dižai iekšējai aktivitātei. Tomēr, runā ka šonedēļ dažiem ākoju vecbiedriem esot ļoti svarīgs datums.

Multiklubs. 
Nu jau kādu laiku MK ir uzsācis labu tradīciju, katru ceturdienu ir jauno (un ne tik) mūziķu dzīvās uzstāšanās. Šo ceturtdien stafeti pārņem grupa THE HIGHWAY. 5dien nekas īpašs. Bet toties sestdienas vakars solās būt īpaši patīkams komerciālā (aļa MTV formāts) hip hop un r'n'b cienītājiem, jo klubā viesosies dīdžeji: Gustavito, Venlo un Get Dizzy.

Jaunā Saule.
Par ceturtdienas aktivitātēm nezinu. Toties, piektdien Jaunā Saulē būs Age Of Stones. Bet zinu, ka šonedēļ sestdien tur spēlē ilgadējie ĀKOJU iedzīvotāji Toms Bergs un Andris Jurga. Visi, kas bija uz šo Dj tandēmu MK pagaišo reizi, bija ļoti labi pavadījuši laiku. Nedomāju, ka šonedēļ, kaut kas mainīsies.


Čempions.
Zini tādu foršu gabalu, kā Seksī Slampa un tās izpildītājus: Transleiteri? Nu tad zini, ka šo ceturtdien viņi ir atpakaļ Čempionā. Un sestdien Artis Dvarionas spēlē savu roka setu pie viņiem.

EDITORS Choice Of  The Week 
Lai arī Valmieras izklaides dzīves veidotāji ir padarījuši mūsu izvēli ļoooti grūtu, tomēr mēs izdarījām, tas kas bija jāizdara.

Proti, ir jābūt solidāriem ar mūsu native iedzīvotājiem. Un tāpēc mēs izvēlamies Sestdienas vakars, Jaunā Saule: Andris Jurga un Toms Bergs.

Lai Jums jauka ballēšana.

5 komentāri:

  1. šitā štelle ir baigi labā, bet vēl tik trūkst ieejas maksas pieminēšanas :)
    bet tagad noteikti zinu, kur ieskatīšos, ja ir vēlme nedēļas nogalei atrast ballīti valmierā :)

    AtbildētDzēst
  2. Anonīms1/2/10 19:25

    Artim uzvaards ir Dvarionas, nevis Dvarjonas..

    AtbildētDzēst
  3. edit: mana kļūda.

    Nu bet tās jau vairs nav

    AtbildētDzēst
  4. Anonīms1/2/10 22:18

    Nu tad cerams, ka šonedēļ beidzot arī Ākojās notiks ballīte.
    Ir laiks!

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms5/2/10 12:45

    Šovakar Saulē grupa Age of Stones. Sarosās!

    AtbildētDzēst