svētdiena, 2010. gada 24. janvāris

Un ā-koju gada dzēriens ir?


Sen sen atpakaļ, vēl Jaunā gada priekšvakarā mēs iesākām aptauju par Ā-koju gada dzēriena titula dalīšanu starp dažādiem, pēc mūsu domām studentiskājiem dzērieniem nu jau kādu brīdi aizgājušajā gadā.
Noteikti radīsies jautājums kāpēc tik ilgi, bija jāgaida līdz rezultātu paziņošanai? Nu jāsāk ar to, ka ākoju radošajai bija grūti nolemt gala lēmumu, jo uzvarētājs tika noskaidrots izmantojot formulu žūrijas lēmums plus balsojums lapā.
Galvenās galvas sāpes radīja tas Orlovs (to biš es) nelieto alu, kā tādu (izņemot dažas īpašas reizes, kuru skaitā ir ViA Laivu rallijs un brīži, kad visi uzkrājumi ir beigušies). Bet pārējie abi žūrijas locekļi (krāni) A.Ērglis un J.Krūktr. lieto visu, kas deg un nedeg. Tāpēc asākās diskusijas bija tieši par dažādu akcijas alus piedāvājumu uzvaru vai zaudējumu kopējā topā.
Tomēr ilgu debašu rezultātā mēs nonācām pie tā, ka varam paziņot gada dzērienus.

Tātad: Pie veicināšanas balvām tiek, gan Cēsu Alus un Bundesweir akcijas piedāvājumi Tornī, kas nodrošināja vairākus lieliskus hokeja un ne tikai vakarus mūsu svētnīcā ā-kojās. Kā arī īpaši jāpasakās Tornim, kas piedāvāja mums šīs lieliskās akcijas.

Pie balvas: Tā kura vairs nav, tik gaišas (un netik gaišas) atmiņas tiek dzēriens ar visai mītisko un grieķu kara diena nosaukumu: Marss. Lai arī viņa jau sen nav, pēdējos pārpalikumus ā-koju radošā komanda iznīcināja vēl ar mītiem apvīto Rūdiju, vēl 08 kalendārajā gadā. Bet šī dzēriena ne šīs planētas daba ir palikusi mūsu visu sirdīs un aknās. Kas viņam piešķir šo īpašo balvu par gaišākajām atmiņām, kā tādām.

Un protams, uzvarētājs ir? Mēs officiāli paziņojam, ka Ākoju 2009. gada dzēriens Nr. 1 ir Hektors. Kā jau var noprast, tad šī uzvara bija tikpat likumsakarīga, kā Prāta Vētras uzvara jebkurā nominācijā Latvijas mūzikas balvā, ja viņi ir izdevuši jaunu albūmu.
Tā protams ir garšas, aromāta un cenas burvība, kas mums, kā studentiem ir sagādājis daudz patīkamu vakaru un ne tik patīkamu rītu.

Cik noprotu, tad vakar jau officiālais pasākums ir izskanējis?

Kā arī pacelsim glāzes par uzvarētājiem

3 komentāri:

  1. Hektors - kurš gan cits!

    AtbildētDzēst
  2. VIENOZĪMĪGI!!! Domāju, ka arī 2010. gadā to kādam būs grūti izkonkurēt! :D

    AtbildētDzēst
  3. Vispār jau Marss bija romiešu kara dievs, bet tas tā starp citu garāmejot tikai :D

    AtbildētDzēst