sestdiena, 2009. gada 5. septembris

Sports @ A-kojas

Sveiki, mazie. Sen neesmu veicis šeit nevienu ierakstu, bet nu tam ir jāpieliek punkts, jo Jānis O. par šiem pasākumiem pat neko nemaz nenojauš. Līdz ar septembra sākumu Latvija ieiet ne tikai mācību, bet arī sporta zīmē, un A-koju lielie sporta draugi savācās vienkopus, lai atbalstītu savējos. Ja kāds būs pamanījis, tad daļa A-koju iedzīvotāji un viesi jau pāris dienas cītīgi trenē balsis, izpildot vienotā korī dažādas Latviešu ziņģes un futbola fanu dziesmas. Tāpēc visi laipni aicināti atbalstīt savējos A-kojās.

Kā pirmie jau šodien (05.09.09.) laukumā izies Latvijas futbola izlases. Jā, kāds no jums varbūt teiks, ka Latvija un futbols nav savienojamas lietas, tomēr (ja kāds vēl nav pamanījis) mūsu pieaugušajai futbola izlasei vēl ir ļoti lieliskas iespējas pēc 6 gadu pārtraukuma atkārtot līdzīgu brīnumu, kas nošokēja visu Pasauli un kvalificiēties Pasaules kausa izcīņai, kurš nākamgad norisināsies Dienvidāfrikā. Viņiem mūsu atbalsts ir ļoti nepieciešams. Tātad šodien 20:30 Pasaules čempionāta atlases spēle futbolā, Izraēla - Latvija, bet pirms tam jau 18:20 tiešajā pārraidē no Liepājas Eiropas čempionāta atlases spēle futbolā U-21, Latvija - Krievija. Abas mūsu izlases uzvaras gadījumā spers lielus soļus pretī finālturnīram. Tieši tāpēc A-kojas ielūdz ciemos, vai nu A409 (ja Reinis A. būs ar mieru) vai nu kādā citā vietā atbalstīt savējos. Kā arī trešdien 21:00 Pasaules čempionāta atlases spēle futbolā, Latvija - Šveice.

Kā nākamie Latvijas vārdu pasaulē nesīs Latvijas nacionālā basketbola izlase, kuri no pirmdienas sāks savu dalību Eiropas čempionātā, kurā savā pirmajā spēlē 17:30 tiksies ar līdzšinējajiem Eiropas čempioniem Krieviju. Jau nakamājās divās dienās mūsējie 20:10 aizvadīs spēles pret tādiem basketbola grandiem kā Vācija un Francija, un lai visi sporta svētie stāv klāt un mūs sagaidā vēl pēc tam daudz lielisku spēļu. Tagad vai Nekad. Šīs spēles noteikti būs iespēja vērot A-koju 5.stāva vestibilā.

Un kā pēdējie tieši pēc nedēļas savu pirmos spēli aizvadīs Rīgas "Dinamo" hokejisti, 16:30 tiekoties Ufas "Salavat Julajev" Kontinentālā Hokeja līgā. Arī šo spēli, kā arī visas nākamās, būs iespējas redzēt A-kojās.

Kā mūsējiem veiksies, vai letiņu puiki spēs sasniegt jaunus, vēl nepieredzētus sasniegumus? Lai uzzinātu atbildes uz šiem jautājumiem, tiekamies A-kojās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru