otrdiena, 2009. gada 3. marts

Tematiskā ballīte 12. martā


Gribat vai nē, bet nākamā tematiskā ballīte ir klāt. Temats? Būs... . Kāds? Mēs domājam...

6 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  2. Es skatos Mežonīgo Rietumu vai gluži pretēji - austrumu kaimiņu mentalitātes virzienā!

    AtbildētDzēst
  3. Čo čo opaņihujā.... Laiks izvilkt no drēbju skapja veco labo Čaka Norisa style ādeni, notraukt no savas kovboju cepures putekļu kārtu, kas sakrājusies no pēdējās šlāgeraptaujas noslēguma koncerta. Protams, neaizmirsīsim autentiskās, zilās un ļoti apspiestās džinas. Ietērpsimies šajā tērpā un ar jau pieminēta varoņa Čaka N. cienīgu vertušku sāksim apkarot ļaunumu (šajā gadījumā ļaunais alkahols cietīs un lielos apjomos burbons pazudīs). Sadzīsim visus krāsainos rezervātos un pasludināsim ā-kojas par zvaigžņoti svītrotās zemes 52. štatu.
    Tā mēļo, ka ā-komandas dalībnieks Leitnants Templtons a.k.a Smukulītis un a.k.a Rukmanis ne tikai apkarojot ļaunumu ar savu smaidu, bet jau trešo nedēļu mācoties līnijdeju soļus.
    Reinis jau piemēra savas native iedzīvotāja klōzītes, kas nebūšot izrotāts ar baltā ērgļa spalvām, bet gan krīzei atbilstoši no spilvena izplēstajām dūnām. Kā arī viņš esot gatavs tikt "pakļauts" ;)
    Protams, kongresmenis, kapitālists un visumā labs cilvēks Ročāns vēlētos kaut ko piebilsts par obligātu steika un čilī gatavošanu, bet to neņemsim vērā.
    Kā arī imigranti no vecā kontineta tiek laipni gaidīti šajā alkahola un jautrības Klondaikā - Ā kojās.

    P.S Dāmas, derētu sarīkot kabaret šovu uz virtuves galdiem???

    AtbildētDzēst
  4. Atvainojos par dubultpostu, bet šajā vēlajā stundā mani ir ķērusi vēlviena vīzija.
    Vai tevi kādreiz slēpti nepārņem vēlme sarakstīt savā mobīlajā mīļāko mākslas filmu(šedevru tā teikt) melodijas, šeit mēs runājam par filmu Bumer un Bumer 2, kā arī kulta seriāla Brigada, staigāt apkārt randomā atskaņojot šos skaņdarbus?
    Kādreiz esi vēlējies līdzināties Kosmosam no Brigādes vai ar čomiem žļammājot semočkas doties atstrelīt mīzalām teļefončikus un pēc tam Latgalīte pārdot?
    Tu uzskati ka tās ir pilnīgas muļķības, ko apgalvo stilisti, ka laķenes un 5 strīpainas bikses neiet kopā, kā arī dzīve bez barsetkas un veca BMW ir bezjēdzīga?
    Ja jā mēs aicinam pievienoties mūsu visiem rajoņikiem un rajoņika dzelzs lēdijām uz tusofku. Skanēs intelektuāla mūzika (Sjava un jau pieminētie mūzikas šedevri, kas tiks atskaņoti no mobīlā) būs klāts galds (semočkas ar 5 dažādām garšām), kā arī lieliska publika (liela daļa lielāko savu dzīves pavadījusi zonā pie citiem pacikiem).
    Un mūsu pritons nav mainījis savu atrašānās vietu: Maskačkas filiāle Valmierā ā-kojas 5tais stāvs.

    P.S iztiksim bez strelkā, lūdzu, tomēr visi no vienas bratvas: ViA.

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms4/3/09 14:24

    Varu piegādāt Country music, ja vajag!

    AtbildētDzēst
  6. Orlov,tava verbālā caureja noteikti vairo c-vitamīnu organismā :D
    sasmējos ne pa jokam

    AtbildētDzēst