svētdiena, 2008. gada 5. oktobris

Sausais atlikums

Tā kā nav pieklājīgi tik ilgi neatjaunot lapas saturu, tad esmu vienpersoniski nolēmis nomainīt aptauju.
Bet pirms tā visa mums ir jāveic rezultātu apkopošana un lielāko varoņu sumināšana.


Kā mēs varam novērot, tad godpilno trešo vietu ieņem neformāli alkaholiski apokaliptiskā apvienība Breds un Speķis par to arī viņiem roltoni džinā . Kā arī šiem diviem lieliskajiem jauniešiem ir jādala sava godpilni iegūtā vieta ar mūķeņu vai vienkārši tukšās balss variantu: "Vai tad bija 4dienieks?" Nu mīļie, ziniet bija un kāds vēl.

Otro vietu pārliecinoši ieņem Ēriks un visai pamatoti, jo tomēr viņš ir viens no pārliecinošākajiem alko pārstrādes indivīdiem.

Un protams godpilno pirmo vietu ieņem, nu uzminiet kas? Protams, Sanda. Lai arī viņa vēlētos lai daudzi notikumi, bildes un video būtu notikuši un uzņemti, bet neko neizmainīsi.... Viņa kļūst par mūsu aptaujas uzvarētāju flokši un konfektes "Vāverīte", tā nodot ir JĀMĀK. Plus neapskaužu viņas aknas.

Paldies arī pārējiem aptaujas dalībniekiem, par neaizmirstama (bet atmiņā nedaudz padzisuša) pasākuma radīšanu: Hektoram (par pāli ar studenta draudzīgām cenām) Aleksim, zēniem no upītes otras puses, Andrim Putekļusūcējam (aut. piezīme: man vajag dabūt tīru tepiķi, negribi atnākt (uz)izsūkt?) un visiem pārējiem.
Chiers.....

P.S piebildes par balvām neuztvert nopietni, jo 1)mēs esam studenti un mums nav lieku fondu tādām izpriecām 2)mums nav sponsoru 3)mēs esam studenti un mums nedrīkst ticēt

2 komentāri:

  1. Par mani nobalsojuši 29 indivīdi, bet es gan neatceros, ka tik daudz vispār būtu satikusi!

    AtbildētDzēst
  2. Sanda, tādā stāvoklī, kādā tu biji tās 4 dienas, nebrīnos, ka ir grūti atsaukt atmiņā visus tos "indivīdus" ar kuriem tev izveidojās komunikācija :D

    AtbildētDzēst