ceturtdiena, 2008. gada 16. oktobris

Kamēr Rūdijs* kojās, tikmēr mūzas klusē

Šādu jautājumu daudzi pēc ballītēm, pēc pārmērīgas alkahola lietošanas un vispārējās studentišs style dzīves alkstošie studenti un citi zvēri ir jautājuši gan sev, gan līdz cilvēkiem.
Atbilde ir vienkārša: tas ir komplicēti.
Tad nu sāksim ar vienu no galvenajām problēmām: ekonomiskā krīze, jo tomēr masveidīgs alkohola patēriņš tomēr paņem lielus līdzekļus, protams, ņemot vērā Godmaņonkuļa (kura seju vienmēr rotā sejas izteiksme, kas pat Adolfu Hitleru spētu iežēlināt) ieteikumus A505 ir iegājusi taupības režīmā, mēs tagad dzeram vieglos dzērienus ar gandrīz noskrējušu termiņu un esam atteikušies no nepamatoti dārgā švītiņu dzēriena "Hektors", kā zināms, tukša vieta nekad nepaliek. Mūsu favourite dzēriens tagad ir kļuvis "Marss", kam ir vienkāršs prātu noraujošs price/performance.
Tad nākamā problēma mūsu bēdu ielejā ir tas, ka mūsu proumoteru grupējumam nav savas saimniecības daļas vadītājas, kas nozīmē, ka Aiga tomēr nespēj pilnībā mums nodrošināt pilnīgu maltīšu pieejamību, tā tad dārgās dāmas: sūtiet savus pieteikumus uz šo amatu, lai mēs varētu pilntiesīgi izpildīt savus pienākumus.
Tad trešā un patiešām sāpīgā ģela ir tas, ka pašlaik ieviestie ierobežojumi (tas diskriminējošais punkts, par to ka ballītes varbūt tikai vienu reizi mēnesī), kas noved pie tā, ka šī viena unikālā reize tiek taupīta nezin kam....
Ceturtkārt, A505 pašlaik ir ļoti saspringts laiks, jo ir jāapgūst 2 kredītpunktu kurss Holandiešu valodā, mēs cītigi mācoties esam apguvuši jau daudzus vitāli dzivei nepieciešamus teicienus, kā: "Alu VISIEM!", "Parādi pupus mazā!" utt. Šo kursu mums māca plaši pazīstamais pasniedzējs Rūdijs, kurš par savu mītnes vietu ir izvēlējies Ērika izlaižamo krēslu
Protams, vēl jau ir visādas atmazkas, ka kaut kam esot dejas, akadēmiskās problēmas utt.

BET NEUZTRAUCIETIES MĒS NEKUR NEPAZUDĪSIM un oktobra beigu pusē atsāksim ballēt pa nopietnam.

5 komentāri:

  1. Izprotot dziļo intelektuālo mūzu krīzi A kojās, tomēr vēlējos informēt, ka principā visiem studējošiem vīriešu kārtas pārstāvjiem (tiem, kuriem tas ir apgalvots pases datos) sestdien A kojās mazajā zālītē vakarā notiek Latviešu studentu Korporācijas Gersicania viesu vakars ar visām no tā izrietošajām sekām. Domāju, ka nakts no sestdienas uz svētdienu var izvērsties visai nemierīga.

    AtbildētDzēst
  2. Pievienojoties fidela aicinājumam, velos apliecināt, ka bus interesants vakars ar alu un uzkodam un veču intelektualam sarunam, pie reizes uzzinot par istenām, vēsturiskām studentu tradīcijām.

    Otrs punkts, shodien bus absoluts inflacijas apliešanas vakars, kurā macību nomocītie un "Marss" alkstošie studenti tukšos kādu šīs dziras pudeli.
    Es gan vēl no švītiskā gala un turēšos pie hekča. Cerams, ka daudzi jūtas izslāpuši un akadēmiski nomocīti.

    AtbildētDzēst
  3. Skrienat, ka Jūs.... ziniet kur.
    Varējāt tač' mani pagaidīt vienu dienu.

    AtbildētDzēst
  4. panem brivdienu :) un lidz svetdienas vakaram :)

    AtbildētDzēst
  5. Švīti nenolūzt..bez 0.7 .Riebj šitā dzeršana, bet dēlus nelaimē vienus neatstāšu!


    P.S. mammīte aizklīst fātera meklējumos....

    AtbildētDzēst