ceturtdiena, 2012. gada 6. septembris

Mehu party 2012!



Vai Tev ir apnikuši aliņi un Bonis ar visu tā saldo garšu un aromātisko smaržu? Vai Tev ir apnikuši visi gardie dzērieni, kas dzerti septembra sākumā un pirms tam (protams, izņemot Hektoru)???
Tad Mehu ballīte ir domāta tieši Tev! Arī, ja augstākminētie dzērieni nav apnikuši...
Ņemot vērā, ka Akojās sen nav bijušas ballītes un Tornī ir jauns degvielas pievedums, tā stunda ir situsi!

Atšķirībā no daudzām citām ballītēm, šī nav parasta ballīte – Mehu kokteilis tiek radīts ar īpašu metodi (ar roku un pudelēm) un augstām tehnoloģijām (parasti ar glāzi un karoti) un vēl īpašākā veidā tas tiek kopistiski iztukšots, visiem kopā esot. Kā tieši tas notiek un kādas tam ir sekas?
Tev ir iespēja to noskaidrot - šā gada 10. Septembrī ierodies Akoju 4. stāva foajē pulksten 22:00, kur tieši Tev būs iespēja uz savas ādas (un ne tikai) izbaudīt Mehu kokteiļa burvību un neatkārtojamu kompāniju!

Daudziem rodas neskaitāmi jautājumi par to, kas ir Mehu kokteilis un kā pie tāda tikt? Ļoti vienkārši – ir 3 sastāvdaļas, kuru sajaukums Jūsu vakaru noteiktā daudzumā var padarīt neaizmirstamu.
Tātad ejam uz Torni un nopērkam sastāvdaļas – šnabi (parasti uz diviem cilvēkiem pietiek ar 0,5L), pāris 0,5L aliņus (2-4) un 2L kolu. To visu pilda 0,2L glāzē. Ja esi ļoti rūdīts vai vnk dulls, vari ņemt kausu, bet par sekām mēs neatbildam.

Tātad 10. Septembrī iepērkam sastāvdaļas un iegriežam Mehu ballīti Akojās! Ja tomēr šī dzēriena burvība un šarms Tevi nepiesaista, paķer Hektoru vai kādu citu gardu dzērienu un tiekamies Akojās!

Mehu party – Where Amazing Happens!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru