trešdiena, 2011. gada 26. oktobris

Halloween party


Sveiks ballētāj!

Tieši tā - ir pienācis laiks ballītei. Un kāpēc gan neturpināt šo jauko tradīciju kā ballīti pirmdienā. Visi zinam, ka 31. oktobrī ir tādi svētki kā helovīns. Daudzi nospļausies un teiks , ka tie ir ievazāti svētki, bet studentam tomēr lielāku iemeslu ballītei nevajag. Tādēļ visi ģērbsimies par raganām, burvjiem, visvisādiem mošķiem vai vienkārši žūpām, lai šos svētkus nosvinētu tā, ka visi svētie augšām ceļas!

Šoreiz mums ir patīkam jaunums, jo mūs atbalsta Multiklubs. Un tieši pateicoties viņiem mums būs iespēja izspēlēt vairākus ielūgumus uz 12. novembra pasākumu ar Labvēlīgo tipu. Domājams, ka šie vīri daudziem ir cieņā un būs stimuls tikt pie šiem ielūgumiem.

Jautājums ir, kas tad būs jādara? Nu viss ir pavisam vienkārši. Līdz pat pasākuma dienai sūtat komandu pieteikumus uz akojas@inbox.lv, lai pieteiktos saldumu vākšanas konkursam. Komandā var būt līdz 4 cilvēkiem (arī 1, 2 un 3 der). Vēlams norādīt komandas nosaukumu un visu vārdus uzvārdus. Tad nu visiem 20.00 tiks dots starts un divu stundu laikā vazājoties pa kojām vai Valmieru jācenšas tikt pie lielākā daudzuma dažādu našķu (alhohols šoriez netiek skaitīts) - par turziņām un kulītēm paši padomājiet! Un 22.00 visi tiksimies, lai noskaidrotu uzverātājus ar vislielākajiem saldumu diedelējumiem. Pirmajai vietai pienāksies 8 ielūgumi uz Labvēlīgo tipu, bet otrai un trešai pa 4 ielūgumiem. Un pēc visa šī ļambesta protams metīsimies dejā un ballēsim uz nebēdu!

!!! Ja nepieteiksies vismaz 4 komandas konkurss tiks atcelts un meklēsim citas alternatīvās (esam aktīvi un cerams tas nebūs nepieciešams)!!!

Tāpat ballītes laikā tiks izvēlēti krāšņākie un ievērojamākie tērpu īpašnieki, kuri arī tiks pagodināti ar ielūgumiem uz Multiklubu 12. novembrī. Tā kā noteikti piedomājiet pie saviem tērpiem ;)

Tātad viss kas jums jāzin:

Kad? - 31. oktobrī
Kur? - Akojas 5. stāva foajē
Cikos? - konkusa dalībnieki nedaudz pirms 20.00
pārējie ballētāji 22.00

Ģērbjamies helovīnīgi un tiekamies!

3 komentāri:

  1. Izklausās labi, Z-Koju iemītnieki ieradīsies pilnā sastāvā, jo mums patīk Jūsu ballītes, ceru, kad Jums patīk arī mūsu, ceru uz abu "koju" sadarbību kāda kopīga pasākuma organizēšanā, visiem kopā ir lielāks spēks :)

    AtbildētDzēst
  2. es ceru ka pa istabiņām viņi nenāks saldumus diedelēt, nepatīk man tā ideja! Jānodrošinās ar kādu aizsarglīdzekli, teiksim, asaru gāzes baloniņu vai beisbola nūju!

    AtbildētDzēst
  3. Kad būs iespēja tikt pie bildēm?

    AtbildētDzēst