trešdiena, 2009. gada 14. oktobris

Vakardienas Tweet-up @akojas


Kopš Latvijā twītapi ir kļuvuši par modes kliedzienu, un tādu diez gan nopietnu. Tad @akojas radošā brigāde nolēma, ka ir jārada savs. Šoreiz tēma bija ļoti aktuāla: Kā cīnīties ar trešā stāva peli izmantojot sociālo tīklu platformas.
Šajā twītapā, kas norisinājās A505 reprezentatīvajās telpās (Orlova un Krūtkrāmeļa istabiņā, kura atkal ir pielieta ar Pepsi un Hektora maisījumu). Dalību ņēma tādi indivīdi, kā Jānis K., Reinis B., Normunds (tas kurš Ērglis) M. Jānis O. un mūsu daiļā dzimuma twiteristes (kā arī T-shirt buddy) Austra un Māra.
Protams, kā jau katrā kārtīgā twītapā bija prezentācijas. Orlovs prezentēja Bārnija Stinsona "Bro Code" un kā to ieviest darbībā pie mums un kas ir jāievēro. Jānis K. sniedza īsu prezentāciju par tematu: "Bākuguns diagnostika izmantojot brute force metodes". Reinis B. sniedza vērtīgus padomus, kā feisbukā vinnēt visvairāk imagināro žetonu pokerā. Kā arī Ērglis (būdams eiforijā par Liepājas uzvaru pār Ventspili basketbolā) iepazīstināja ar savu case study par jaunāko NBA2010 spēli no EA.
Vēlāk twītaps pārcēlās uz balkonu, kur notika paneļdiskusija par konsolidēto tēmu: Ko vislabāk stādīt farwillā, lai panāktu labāku ROI un kas labāks Big Bang Theory vai How I meet Your Mother. Lai gan jāsaka liels fui Mārai, kura visu paneļdiskusiju nebija īpaši kreatīva un apgalvoja, ka"Viņai esot dzīve, tāpēc viņa nevarot pilnvērtīgi pievienoties šajās sarunās". Pēc paneļdiskusijas pārcelšanās atpakaļ uz A505 sākās neformālā daļa, kur tika atskaņotas nu jau tautā mīlētas un zināmas dziesmas. Tika pārrunās dažādas aktuālas tēmas par alkahola lielisko ietekmi uz socializācijas spējām un iespējamie servisi, kas nodrošinātu automatizētu paziņošanu izmantojot twitteri par alkahola akcijas cenām.
Protams, visu vakaru, katrs no iesaistītajiem šajā pasākumā aktīvi twītoja. Brīžiem pat apsīka sarunas, jo visi bija pārāk aizņemti ar statusa apdeitu postošanu maģiskajā servisā.
Pasākums izvērtās patiesi jauks, tikkai atkal nākamajā rītā visi bija saindējušies ar auzu cepumiem, jo baigi slāpa un sāpēja galva.

Paldies dalībniekiem, kaut kad atkal atkārtosim. Paldies CENTO, par lielisko Pepsi un Hektora cenu.

3 komentāri:

  1. apsolu nākamā twīīītapa laikā aizmirst savu dzīvi un pievienoties aktīvāk (p.s. tūliņ pat ieiešu farmwillā, lai būtu savs viedoklis :D)

    AtbildētDzēst
  2. "un iespējamie servisi, kas nodrošinātu automatizētu paziņošanu izmantojot twitteri par alkahola akcijas cenām."

    hmmmmm

    AtbildētDzēst
  3. Jums vajag tikt līdz Rīgai. Rimi šobrī 1l Hektora maksā 4 ar kapeikām...

    AtbildētDzēst