trešdiena, 2008. gada 24. septembris

Kļūsti par A- koju goda biedru!


Ja vēlies vecumdienās, vakarējot kopā ar mazbērniem lepoties ar A-koju goda biedra statusu un radīt mantiniekos aizkustinājuma asaras, jo izrādās, ka agrāk esi spējis neatlūst pirms "Panorāmas", tad Tev ir lieliska iespēja šo sapni īstenot. Mazbērnu radīšana, lai paliek uz Taviem pleciem, bet Goda biedra statusu ir iespējas iegūt ar mazāk mēģinājumiem. Viss, kas tev jādara ir jāierodas uz visiem A-koju tematiskajiem pasākumiem.
To vai Tu esi ņēmis dalību šajos pasākumos noteiks tas, vai būsi sakrājis zīmodziņus speciālā formulārā, kas tiks izsniegts visiem tīkotājiem rītdienas pasākuma laikā. Par šo procesu parūpēsies Arta (zīmogs), Sanda (paraksts) un kartītes viltot tādējādi būs ļooooti sarežģīti, jo Artu ir grūti piekukuļot.
Visiem retro ballītes dalībniekiem tiks izniegti zīmogi ar atpakaļejošu datumu, jo es no pasākuma atcerās VISU un tā vietā, lai šīs ainiņas aprakstītu dzletenajā presē, es atminēšos jūsu sejas un pie zīmodziņa tikt būs tikpat viegli kā atšķirt īstu alu no šķaidīta (ko arī neapšaubāmi uz rīdienu ieteicams satrenēties)

ja ir kādi jautājumi, tad labi ;)

UPDATEDby Orlovs : Daži ierunājās par par balvām, ja kāds sakrās 100 zīmodziņus, tad saņems bildē redzamos dvieļu/dajebkā cita pakaramos

7 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  2. sakrātos zīmogus varēs iemainīt arī pret kaut ko taustāmu? :)

    AtbildētDzēst
  3. Protams, vienmēr visu pret kaut ko var iemainīt. Māriņ, kaut vai kā mēs maināmies ar šķīvjiem.
    Bet tikai ir jautājums vai kāds tos zīmogus vēlēsies mainīt

    AtbildētDzēst
  4. mans jautājums pirms tam bija tikpat retorisks kā Tavs pēc tam

    AtbildētDzēst
  5. Vai bez tā, ka man būs, ar ko palielīties mazbērniem A koju goda biedru sakarā, būs vēl kkādas privilēģijas "Zīmodziņu nesējiem", ka tāds statuss izveidots? 8)

    AtbildētDzēst
  6. Tiem, kuri sakrās visvairāk zīmodziņu, tiks organizēta īpaša VIP ballīte. Sanda uzsauks! :D

    AtbildētDzēst
  7. Arta, vai tā ir draudzene, kas šitā iegāž ? ;)

    AtbildētDzēst